VI SMUTTER TIL ÅRHUS

CYKELRYTTERENS NYE VÆRELSE


Indlægget er udgivet i samarbejde med Jollyroom.dk

Legetelt: HER//

Cykelrytteren fylder snart 1 år. 1 ÅR!! Det er jo for vildt altså!

Og derfor synes jeg også, at hans værelse trængte til en kærlig makeover. For pludselig er cykelrytteren ikke længere en baby og egentlig indrettede vi hans værelse med blot de nødvendige ting. Såsom puslebord og seng.
Men nu hvor der er fart på den lille dreng, så var det vist på tide at få ryddet op og ud i værelset, så alt unødvendige sager blev pakket væk.

Derudover fik vi malet den ene væk i en grå/blå farve – tjah den er lidt svær at se på billederne, da lys indfaldet i værelset skifter lidt, når man tager billeder ;-)

Bord+2 stole: HER// Hammerbræt: HER//

Da cykelrytteren er begyndt at rejse sig op af ting, så så jeg mit snit til at klikke det her fine bord og 2 stole hjem, som er perfekt, at læne sig op ad, da der er god støtte i både bord og stole. Jeg synes det er mægtigt fint og jeg er sikker på, at vi kommer til at få mange timer til at gå her, med at tegne, lave puslespil og ikke mindst bygge med klodser her. Eller lege picnic og spise hapser og kiks af det her fine sæt.  Og som en ekstra lille ting, så gemmer der sig et hemmeligt rum i bordet, som kan bruges til opbevaring, smart, ikke? ;-)

 

Lænestol: HER//

Ved siden af cykelrytterens seng står hans bogreol med alle hans fine bøger. Jeg havde egentlig forestillet  mig, at bogreolen skulle op at hænge, men jeg kan nu godt lide ideen, om at han selv kan nå bøgerne, når vi skal læse. Og at læse er heldigvis en af hans yndlings beskæftigelse ;-) Og hvad passer bedre til læsning, end en hyggelig lænestol? På sigt, kan han selv sidde i stolen og læse. Men indtil videre har jeg brugt den, som en “putte-stol” til når cykelrytteren skal puttes til nat. Og JA, den kan bære en voksen ;-) ha ha..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI SMUTTER TIL ÅRHUS