SHOPPING SUNDAY

FARVEL BARSEL OG HEJ NYT ARBEJDE

Ja min barsel sluttede faktisk for over 1 måned siden. Og jeg har indtil nu blot holdt ferie indtil jeg starter på kontoret igen. Altså om præcis 1 uge. Delvis glæder jeg mig til, at komme igang på kontoret igen. Og delvis var jeg begyndt, at nyde lidt frihed til at kunne nå en masse i løbet af dagen. For ja, det er nu blevet en realitet, at jeg skifter mit barselsjob ud med mit rigtige job!

Det kommer til at ændre sig gevaldigt i fremtiden. Det er jeg ret sikker på. Vi skal jo have en hverdag op at køre, hvor cykelrytteren skal i vuggestuen hver dag og hvor han skal være der fra morgen til eftermiddag – HVER DAG! Og jo jeg kommer da til at holde ferie og fridage indimellem, men som udgangspunkt, så skal vi begge to lige vænne os til den nye hver dag og vores nye rutiner.

Såsom at aftensmaden skal laves enten aftenen før, eller ligeså snart jeg kommer hjem fra arbejde og har hentet cykelrytteren. Hvor jeg indtil videre har kunne praktisere det i cykelrytterens lure om eftermiddagen. Men jeg er sikker på, at når først hverdagen spiller, så skal det nok køre ganske fint :-)

Jeg glæder mig til, at få brugt hovedet på en masse opgaver og sager, som ikke byder på tal af bleer, timeantal på lure eller hvor mange måltider mit barn har spist i dag. Jeg glæder mig til en masse voksensnak og kommunikation, altså sådan rigtig snak. Og ikke kun mig, der plaprer løs til min baby, som ikke ligefrem giver mig et svar på dansk ;-)

Jeg glæder mig faktisk til at starte igen. Nu vil jeg bare lige have afsluttet alle mine deadlines og få styr på både 1 års fødselsdagsfest og et hus, som lige skal have en kærlig hånd, inden jeg melder klar til kontoret igen :-)

Farvel fuldtidsmor og hej fuldtidsarbejde med deltidsmor og deltidsblogger!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SUNDAY