FARVEL BARSEL OG HEJ NYT ARBEJDE

FORBEREDELSE TIL 1 ÅRS FØDSELSDAG

Jeg føler at jeg løber et kapløb om tiden i disse dage. Dels fordi jeg er ved at forberede cykelrytterens 1 års fødselsdag og dels fordi jeg så gerne vil nå så mange ting, inden jeg starter på kontoret i næste uge og vinker farvel til barselslivet.

For det er altså en ret stor dag, sådan en 1 års fødselsdag, i hvert fald hvis I spørger mig ;-) Og det skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen. Næ faktisk slet ikke. Så derfor fejrer vi cykelrytterens fødselsdag med vores familier her i weekenden! Vi havde håbet på godt vejr, så vi kunne holde en havefest på plænen og terrassen, men da vejrudsigten desværre melder regn, så flytter vi festen indendøre og invitere 20 mennesker til at færdes i det lille hus – det skal nok blive godt ;-)

Jeg kan godt lide, at have “afholdt” fødselsdagen inden jeg starter på arbejde, så jeg ikke skal stå med opstart og samtidig planlægge en fødselsdagsfest. Men derfor har jeg alligevel gjort det nemt for os, og bestilt maden udefra, så jeg kan koncentrer mig 100 % om min lille søn, som i den grad skal fejres! Og så tager vi forskud på fejringen, da han jo først bliver 1 år i næste uge ;-)

Så jeg beklager stilheden i disse dage – jeg er her skam stadigvæk. Jeg har bare lidt travlt ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FARVEL BARSEL OG HEJ NYT ARBEJDE