SHOPPING SUNDAY

GENFORENET

Kjole: HER//

Efter 9 dage alene med cykelrytteren, så kan jeg godt mærke at jeg glæder mig til at Hr. Skov lander hjemme hos os igen i nat. De kørte tidligt fra Frankrig i morges, for at kunne nå hjem til i aften/nat. Og selvom jeg egentlig har vænnet mig til at være alene med cykelrytteren (vi har jo været vant til det i snart 1 års tid med Hr. Skovs arbejdstider, som I kan læse mere om HER) så bliver det samtidig rart med lidt hjælp i ny og næ ;-) At kunne få lidt aflastning om natten, hvis cykelrytteren sover uroligt. Eller at kunne få lov til at sove blot 30 min mere om morgenen, når cykelrytteren af og til starter dagen før kl. 5 ;-)
Ja det er jo egentlig i småtings afdelingen jeg godt kunne bruge hjælpen, for ellers så kører hverdagen jo bare derud af. Specielt når man er vant til, at have cykelrytteren hele dagen alene. Men jeg ville da lyve, hvis jeg sagde at weekenden “alene” med cykelrytteren ikke var hård ;-)
Også selvom vi var afsted på tur hele lørdagen og var sammen med min familie, hvor man kunne blive aflastet lidt indimellem.
Meeeen cykelrytteren er i “Mor-fase” i øjeblikket, så det er begrænset hvor meget jeg kan blive aflastet alligevel. Men at have armene fri et par minutter er altså guld værd ;-)

Hr. Skov kommer heldigvis hjem og har ferie sammen med os i denne uge. Og derfor smutter vi også på en lille getaway senere på ugen! OG JEG G.L.Æ.D.E.R. MIG! ;-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SUNDAY