PÆNESTE KJOLE OG WEEKEND PLANER

SHOPPING SUNDAY

HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//her

Jeg kan vist lige nå det på falderebet! For ugens Shopping Sunday, skal I jo ikke gå glip af ;-)

Jeg må blot indrømme, at jeg er lidt ramt i dag. Vi var på farten hele dagen i går og det har åbenbart resulteret i, at både cykelrytteren og jeg er lidt trætte i dag. At cykelrytteren så oven i hatten, har valgt at være ret så morsyg i dag, har givet mig lidt ekstra træthed og lange arme ;-)
Og så måtte jeg jo overgive mig tilsidst, og lave en fælles middagslur i soveværelset. Som egentlig var ret så hyggeligt alligevel ;-) hehe..

Nu ser vi frem til at Hr. Skov er på vej hjem fra Frankrig i morgen. Og selvom han først er hjemme til midnat, så er det rart at vide, at han kommer hjem til os. Og faktisk holder ferie sammen med os.. Ahhh det bliver en god uge ;-)

Nå ikke mere sludder herfra!

God søndag :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÆNESTE KJOLE OG WEEKEND PLANER