CYKELRYTTEREN FYLDER 1 ÅR

SUNDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Cykelrytteren er blevet puttet og jeg sidder og spiser aftensmad over computeren. Ja, dårlig vane, jeg ved det. Meeen tiden er knap i dag og mit overskud er lidt hængt i dag, efter en formidabel aften i går.

Vi var så heldige at blive inviteret til Ed Sheeran koncert i Odense i aftes, så Hr. Skov og jeg snuppede et helt døgn uden cykelrytteren, som blev passet herhjemme af hans søde moster. Og det var skønt, at have armene fri, kunne sippe cocktails, spise VARM mad og nyde en fantastisk koncert. Dog er jeg lidt ramt i dag. Ja, jeg må indrømme at jeg er blevet gammel, når jeg ikke er vant til at være vågen efter midnat ;.) Og derfor er temmelig træt i dag, selvom jeg har fået en HEL nattesøvn ;-)

Men det var rart at komme hjem til cykelrytteren igen i dag og nu kan jeg forberede mig på en ny uge. En ny arbejdsuge – så jeg vil skynde mig at få besvaret de sidste mails, så jeg kan starte ugen med en tom indbakke. YAY!

God søndag og god shopping ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CYKELRYTTEREN FYLDER 1 ÅR