OUTFIT TIL ET UVENTET BRYLLUP

AT SKULLE PÅ FERIE MED EN 1 ÅRIG

Nu er det jo lige om lidt, at vi smutter på vores første rigtige ferie som en lille familie. De sidste par “ferier” har været små getaways og har været så kort, at jeg ikke har nået at nyde det på samme måde. Nu smutter vi altså EN HEL UGE afsted på ferie med cykelrytteren og hele min store familie. OG JEG GLÆDER MIG! Jeg glæder mig til at nyde kvalitetstiden med min egen lille familie, se cykelrytteren lege med sine kusiner og fætre og ikke mindst til at nyde ferien med min store familie. Det er nemlig flere år siden, at jeg sidst har været på ferie med min store familie.

Men hvordan er det mon at rejse med et barn på armen? Hvordan bliver det mon at flyve med cykelrytteren? Hvor meget skal jeg i grunden pakke til ham? Pyyh ja spørgsmålene er mange. Men jeg prøver at tage det rimelig afslappet. Og jeg har selvfølgelig skrevet flere lister til at forberede mig selv på pakningen bedst muligt. For der skal jo pakkes nogle specielle ting til flyrejsen og nogle helt andet praktiske ting til hotellet og selve ferien. Og det føler jeg egentlig, at jeg har nogenlunde styr  på.

Jeg hr prøvet at pakke lidt hver dag, så selve pakningen ikke bliver stresset eller at jeg kommer til at glemme ting. Og mange af tingene kan jeg jo først pakke på selve afrejsedagen, da cykelrytteren bruger 90 % af tingene hver dag ;-)

Men jeg GLÆDER MIG, til at flyve med min lille søn. At have ham sovende på armen i flyet, at få oplevelsen med hans første rigtige rejse og plaske i en pool dagen lang. Åh det bliver bare helt specielt, kan jeg mærke :-) Og så skal vi selvfølgelig udforske hotellet og området lidt – derfor har vi selvfølgelig også pakket klapvognen, så turen bliver lidt nemmere for os ;-)

Og så prøver jeg at fokusere på alle e positive og rare ting, der er ved at rejse. Og prøver at pakke nervøsiteten om alle de ting der kan gå galt eller at jeg kan komme til at glemme. Såsom, at cykelrytteren ikke vil sove på flyet (vi rejser om aftenen) eller cykelrytteren vågner alt for tidligt på hotellet og vi pludselig ikke har noget morgenmad klar til ham. Meeeen det skal nok gå. Der må jo være en løsning til alt, og det prøver jeg at huske på.

Har I mon rejst med småbørn? Og hvordan gik det? :-)

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT TIL ET UVENTET BRYLLUP