7 TING SOM HAR ÆNDRET MIG, EFTER JEG ER BLEVET MOR

ET BRUNT OUTFIT ER VEL EN SMAGSSAG?

Strik: HER// Nederdel: HER//

Hver gang jeg hiver ovenstående nederdel ud ad skabet, som btw. er en af mine yndlings nederdele, så kigger Hr. Skov temmelig underligt på mig. Hvad kan jeg sige, han er en mand, og ja den brune farve har nok aldrig rigtig været nogens kop te de sidste mange år. Såvel, har den nu alligevel sneget sig ind på mig de sidste par år. Og nu er min yndlings nederdel altså også i en super fin brun farve. Og ja jeg er desværre sådan en slags kæreste, der vælger tøjet ud af farver og ikke hvilke farver Hr. Skov bryder sig om ;-) Det burde jeg nok… Men tjaah vi har nok bare forskellige smag i tøj og farver ;-)

Faktisk er cykelrytterens garderobe også fyldt med fine brunlige og beige nuance farver og da det jo er Hr. Skov der vælger tøj frem om morgenen (da han jo afleverer i vuggestuen) så bliver det sjovt nok aldrig de brunlige farver der kommer på ;-) ha ha..

Meeen så er det jo godt, at jeg kan vælge tøjet i weekenderne ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 TING SOM HAR ÆNDRET MIG, EFTER JEG ER BLEVET MOR