FREDAGS VIN

SHOPPING SUNDAY

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER//  7. HER// 8. HER// 9. HER//

Jeg indrømmer det gerne.. Det har været en temmelig hård dag herhjemme på matriklen i dag. Mor her har lidt ondt i hovedet, har sovet ualmindeligt lidt og cykelrytteren har været lidt ekstra morsyg i dag grundet nye kommende tænder. Av for en søndag altså!

Derimod var min lørdag i går overordnet fantastisk! Faktisk helt i særklasse. For fredag aften takkede Hr. Skov og jeg nemlig ja tak til en spontan festivals tur med søde venner. Vi fik passet cykelrytteren hos svigerforældrene, så vi kunne snuppe nogle timer med god musik og festivalsstemning. Og så ramte det mig egentlig, at Hr. Skov og jeg egentlig aldrig har deltaget i en festival sammen. Meeeen vi fandt vist hurtigt ud af, at det kunne vi altså også godt gøre sammen – faktisk var vi ret gode til der dersens “at feste sammen” ;-)

Dog havde jeg helt glemt, at jeg jo på et tidspunkt skulle hjem og være mor igen. For faktisk havde jeg det så sjovt, at jeg havde lagt mor-rollen på hylden for nogle timer. Altså indtil jeg kom hjem i aftes og gik i seng og kl. 5.15 kunne jeg høre snakkechatollen aka. cykelrytteren i fuld gang og wupti så var jeg pludselig mor igen – selvom jeg langt fra var vågen. Og så har vi ellers været igang siden i morges og det er altså en søndag der kan mærkes! Som i virkelig mærkes.

Nu sover cykelrytteren og Hr. Skov er blevet sendt ud efter mad, da mit energi niveau er lig med nul og jeg har allerede planlagt at skulle falde tidligt i søvn ;-) Meeeeeeen jeg ville selvfølgelig lige hurtigt kigge ind til jer, inden weekenden er omme.

I skulle jo nødig have en søndag UDEN shopping ;-)

Hav en dejlig søndag <3

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGS VIN