NEM KARAMELISERET BLOMMEKAGE

SHOPPING SUNDAY

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER//

Jeg har fået et par timer for mig selv denne søndag! YAY! Og det er faktisk lidt tiltrængt efter en hård uge – mere om det i morgen. Hr. Skov har taget cykelrytteren med ud til hans forældre, så jeg kan få lov til at være alene for et par timer. Vi snakker ansigtsmaske, neglelak, oprydning, tøjvask og blogging. Og det sidstnævnte afstresser mig altså. Faktisk mere end jeg lige havde regnet med. Og imens regn plasker ned udenfor, så hygger jeg mig med min computer og en iskaffe imens jeg har min girly tid. Senere er jeg blevet inviteret ud at spise – så jeg er godt tilfreds med min søndag :-)

Og hvad er bedre end at shoppe i regnvejr? Og så endda på en søndag? Derfor får I selvfølgelig mine bud på 9 skønne ting, som kan bruges her i sensommertiden, hvor der stadigvæk kan være lunt om dagen og køligt om aftenen. Jeg har selv klikket tasken og den brune nederdel hjem – jeg er SÅ vild med de farver!

HAV EN DEJLIG SØNDAG <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEM KARAMELISERET BLOMMEKAGE