AT SKULLE PÅ FERIE MED EN 1 ÅRIG

AT GÅ OFFLINE

I dag plejer jeg jo at dele mine søndags shopping indlæg med jer! Men jeg har valgt, at springe denne søndag over.

Jeg kan mærke med mig selv, at jeg har brug for at nyde denne ferie med min familie. Jeg har brug for at være 100 % tilstede med dem og det kan jeg kun være, hvis jeg holder rigtig ferie fra bloggen. Og ikke skal tænke på mails, blogindlæg osv. Men derimod vil jeg bruge ugen på at få en masse inspiration til hvad jeg kan vise jer, når jeg kommer hjem.

Jeg håber selvfølgelig at I har forståelse for dette – og da jeg jo ikke helt kan slippe “blogge” rollen, så deler jeg selvfølgelig stadigvæk updates og billeder ovre på min Instagram profil HER ;-)

Vi ses om en lille uges tid :-)

Ps. Jeg har selvfølgelig planlagt lidt til jer ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AT SKULLE PÅ FERIE MED EN 1 ÅRIG