7 SÆTNINGER DU IKKE SKAL SIGE TIL EN FØRSTEGANGS MOR

SHOPPING SUNDAY – 20 % PÅ JAKKER & STRIK

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER// 

 

Så er jeg tilbage på blog-pinden igen efter en dejlig uges ferie! Jeg håber at I har haft det godt? ;-)

Vi kom hjem fredag aften til et meget meget koldt Danmark. Jeg stod i min sommerkjole med en sovende cykelrytter i armene og frøs da vi gik ud ad flyet. Tjaaah jeg havde jo egentlig skiftetøj med til flyet, meeen jeg nåede ikke at klæde om, før cykelrytteren faldt i søvn, så jeg måtte tage hjemturen i stiv arm og varme mig under cykelrytterens dyne ;-)
Og lige siden har jeg altså små frosset lidt herhjemme. Der blev tændt for varme i det lille hus og jeg har pakket mig ind i mine lune strik.
Og derfor tænkte jeg, at det var oplagt at lave en collage med strik og lune frakker, hvis I nu også går rundt og fryser ligesom jeg ;-)

Derudover har jeg en lækker rabatkode til jer, som giver jer 20 % rabat på strik og jakker/frakker fra Vila og Object collections hos Bestseller og I kan se hele udvalget HER.  I skal blot bruge koden VLKNWE36 ved checkout!

Hav en dejlig søndag! :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 SÆTNINGER DU IKKE SKAL SIGE TIL EN FØRSTEGANGS MOR