NÅR MAN ER SUPERMOR, MEN UDEN SUPERKRÆFTER

SHOPPING SUNDAY

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER//

Cykelrytteren er blevet puttet, så jeg sidder her med skærmen over aftensmaden. Lige 5 minutter til at blogge, efter en dejlig, men en noget travl weekend. Apropos det her svære indlæg, så sørger jeg for at proppe vores weekender med alle de gøremål som halter bagefter hver uge. Så, alt det jeg ikke når i hverdagen, det må jeg prøve at nå i weekenderne. Så To-do listen er altså lidt lang når vi når til weekenden.

Meen sådan er det jo bare, når man er mor til 1 årige og gerne vil have karriere, hus, kærlighedsliv og livet som mor, til at fungere, så må man anstrenge sig lidt ekstra i nogle timer :-)

Nå, men nu til dét, som det jo egentlig skulle handle om! Nemlig shopping ;-) Jeg har fundet de fineste sager i denne uge, med alt fra efterårsfarver til blomsterprint. Eeej jeg har bare sådan på fornemmelsen, at vi går et smukt efterår i møde – jeg er i hvert fald vild med farverne ;-)

Hav en dejlig søndag! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN ER SUPERMOR, MEN UDEN SUPERKRÆFTER