10 LÆKRE TING TIL EFTERÅRS GARDEROBEN DRENG

SHOPPING SUNDAY

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER//

Endnu en kort update herfra :-)

Jeg har haft en lidt broget og hektisk weekend. Hr. Skov har ligget syg, så cykelrytteren og jeg har haft meget kvalitetstid sammen. Og det er nu også rart, især når han for nylig begyndte på far-fasen. Men jeg må også indrømme, at jeg er træt. Sådan virkelig træt, som i at jeg kunne sove min søndag væk ;-) Men den har derimod stået på gymnastik, en tur i biffen, tøjvask, oprydning og food prep til den kommende uge! Og nå ja en masse nussen og kyssen på cykelrytteren.

Nu vil jeg selv hoppe under dynen og starte en ny uge med forhåbentlig lidt mere overskud på kontoen ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 LÆKRE TING TIL EFTERÅRS GARDEROBEN DRENG