8 TIPS TIL AT FLYVE MED SMÅ BØRN

SUNDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER//

Et hurtigt pip fra mig denne søndag!

Hr. Skov har arbejdet det meste af weekenden, så der har været tid til lidt tosomhed mellem cykelrytteren og jeg. Faktisk mindede det lidt om vores barselstid sammen og det var faktisk rigtig hyggeligt. Især fordi cykelrytteren nu er blevet så stor, at han jo er så selvstændig og forstår nu hvordan legene kan hænge sammen. Det er virkelig spændende og sjovt at se :-)

Men nu er cykelrytteren blevet puttet og jeg har lige sneget mig til 5 minutter til at blogge i. Ahhh… Og derfor skal I selvfølgelig have denne uges shopping tips. Jeg er gået lidt i efterårs/vintermode allerede – vejret byder i hvert fald på gråvejr, så det er svært ikke at shoppe andet ;-)

Jeg er blevet vild med brunlige farver, tern og striber! :-)

Hav en dejlig søndag!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 TIPS TIL AT FLYVE MED SMÅ BØRN