SHOPPING SUNDAY

4 SUNDE EFTERÅRS OPSKRIFTER MED HOKKAIDO

 Hokkaido salat med ristede kikærter og grønkål

Oktober måned er græskar måneden, hvis I spørger mig ;-) Ikke mindst fordi vi kan fejre Halloween sidst på måneden, men også fordi græskarmånederne for alvor går i gang. Og ligeså med efterårsretterne med græskar.  For egentlig strækker hokkaido græskarret sig langt ind i november og endda december måned. Og hvis man endnu ikke har smagt det skønne græskar endnu, så deler jeg altså 4 lækre opskrifter på det lille vidunder af græskar. Nemme og i den simple ende af skalaen, så de gør sig godt til hverdags middagene, specielt hvis man har en baby på armen ;-)

Hav en dejlig dag! <3

Hokkaido tærte med spinat og feta

Græskarsuppe med chili

Græskar fritter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SUNDAY