EN PJÆKKEDAG FRA KONTORET

OUTFIT: I BIFFEN UDEN BH

Bluse: HER// Nederdel: HER//

Nogle gange går tingene lidt stærkt herhjemme. Og andre gange føles dagen i slow motion. Og sidstnævnte kan vist beskrive de sidste par dage herhjemme, eftersom jeg har været hjemme ved en syg cykelrytter. 

Jeg mistænker ham lidt, for at indhente det forsømte i weekenden, og jeg skulle hilse og sige, at der er fyldt godt op på den konto igen ;-) For vi har virkelig haft kvalitetstid både dag og nat. Ja, cykelrytteren har sovet inde hos os imens han har været syg. Og selvom det betyder utallige af opvågninger, så føles det rart at have ham tæt på, især når han er syg.
Og ja, så er jeg nok lidt ekstra træt disse dage, hvor søvnen bliver (mere end normalt) svækket og jeg finder mig selv i en slags zoombie tilstand, som jeg kun kan genkende fra tiden på barslen.

Men i aftes efter cykelrytteren blev puttet, så smuttede jeg en tur i biffen. Jeg prøver så vidt muligt, at planlægge mine “aften-ture” efter cykelrytteren er blevet puttet, så han ikke aner at jeg er væk. Og efter et par dage hjemme, så trængte jeg til et lille break og ikke mindst lidt frisk luft ;-)

Meeeeen den der zoombie tilstand var stadig over mig, da jeg var på vej ud af døren. Og det er faktisk først da jeg står i selve biografen, at jeg kommer i tanke om jeg har glemt at tage en BH på. Og ikke nok med det, så havde jeg også glemt at tage min kontaktlinse i. Lidt usmart når vi nu skulle i biffen. UPS.

Men HURRA for langt hår, der dækker det meste og en varm udenpå, så gik (næsten) alligevel, selvom det var en anelse køligt! ;-)

Nu vil jeg smutte op og hente cykelrytteren i vuggestuen og så vil jeg bage lidt lækkert til i aften, hvor vi får søde venner til middag :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN PJÆKKEDAG FRA KONTORET