3 HYGGELIGE BAGE OPSKRIFTER TIL EFTERÅRSFERIEN

SHOPPING SATURDAY

HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER//

Jeg sidder lige nu på et hotelværelse og får lavet lidt blogarbejde. Jeg er taget på weekend hjemmefra, for at lade op, slappe af, få sovet ud og få arbejdet en masse.

Ja det lyder sikkert underligt for jer andre mødre, men efter at have haft nogle travle måneder efter jeg er startet på kontoret, så har jeg brug liiiiige at huske mig selv, trække vejret og få styr på en masse af de løse ender. Og jeg må indrømme, at jeg nyder det. Sådan virkelig nyder det. Og jeg kan mærke, at jeg har haft brug for det. Så nu skal der lige arbejdes et par timer inden jeg smutter ned og nyder en skøn middag i aften.

Og derfor skal I selvfølgelig forkæles med en omgang shoppe fristelser. For som jeg skrev i søndags, så har jeg flyttet mine shoppe-post til om lørdagen. Jeg starter nemlig en ny føljeton for jer på mandag, som jeg er spændt på, at vise jer :-)

Støvlerne og frakken er nok et must have for mig lige nu. Jeg synes, de passer lige ind i min garderobe og vil være helt fantastisk at kunne matche efterårsfarverne udenfor ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 HYGGELIGE BAGE OPSKRIFTER TIL EFTERÅRSFERIEN