DET SKAL VI LAVE I OKTOBER MÅNED

SHOPPING SUNDAY

HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER//

Cykelrytteren og jeg har mere eller mindre været alene hjemme i denne weekend. Og selvom det har været ualmindeligt hyggeligt, så nyder jeg nu også at han snupper en laaaang lur lige nu, så jeg kan skrive dagens blogindlæg og nyde en iskaffe ;-)

Jeg må indrømme, at jeg overvejer at klikke den ternet frakke hjem. Jeg synes det er så mægtig fint og jeg har allerede en nederdel og et par bukser i printet, så mon ikke frakken er på sin plads også?
Forresten, så vil jeg lige dele en lille service meddelelse om at mine shopping blogindlæg fremadrettet bliver udgivet om lørdagen. Jeg kan se, at mange af jer klikker herind forgæves, da jeg aldrig blogger om lørdagen og det synes jeg er en anelse synd. Så derfor udgiver jeg det om lørdagen og kalder det derfor Saturday Shopping – opfindsomt, ikke? ;-)

Nu vil jeg gå i gang med at bage denne efterårs tærte og nyde resten af søndagen med min cykelrytteren og en tømmermænds ramt Hr. Skov ;-)

God søndag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET SKAL VI LAVE I OKTOBER MÅNED