3 SUNDE SUPPER AT LUNE SIG PÅ

BLACK FRIDAY SHOPPING + KONKURRENCE

Annonce for Eovendo

Som mor til cykelrytteren, så glæder jeg mig MEGET til Black Friday. Det er jo ikke nogen hemmelighed, at det kan være temmelig dyrt at have småbørn. Og derfor ser jeg altså mit snit, til at spare penge hvor jeg kan. Specielt hvis jeg skal shoppe babytøj og ikke mindst babyudstyr. Faktisk så shopper jeg gerne lang tid ud i fremtiden, specielt hvis der er mange penge at spare. Såsom til Black Friday, hvor vi jo alle ved, at der er store rabatter at finde. Jeg har i hvert fald en ret fin liste over ting jeg skal have købt til cykelrytteren. Og måske en julegave eller to.
Men ville det ikke være rart, at man kunne få nogle af de dyre penge tilbage, som man bruger på babyudstyr? Eller på de dyre flyverdragter og vinterstøvler?

Hvis du vil vide, hvordan jeg sparer penge på mine køb, så læs med nedenunder billedet :-)

SOM FORÆLDRE KAN DU ISÆR SPARE PENGE:

Jeg har længe brugt Eovendo, som egentlig er et ‘cashback site, der kort fortalt, sørger for at I får en procentdel tilbage af det I har shoppet for, når I shopper online. Det har jeg gjort, når jeg har shoppet tøj til cykelrytteren, hvilket har resulteret i, at jeg nu har shoppet en flyverdragt til cykelrytteren næste år – og endda allerede har fået en procentdel af beløbet tilbage igen. Det er altså med god samvittighed, at jeg nu sidder og kan krydse en flyverdragt af på min to do liste. Det er i hvert fald en mindre ting jeg skal købe til næste år ;-) Og nå ja, så skal jeg da gerne indrømme, at jeg også shopper lidt til mig selv indimellem. For tjah min garderobe skriger lidt efter en ny garderobe. Men så er det jo heldigt, at Eovendo samarbejder med over 400 webshops, hvor du kan shoppe via Eovendo både til dig selv og børnetøj. For nogle af de webshops de samarbejder med er bla. Bestseller, NA-KD og Hunkemüller, som ikke blot har gode rabatter Black Friday, Eovendo tilbyder også forhøjet cashback! Det vil altså sige, at hvis du vælger at shoppe igennem Eovendo, så kan du altså få en procentdel tilbage af det du shopper for.

Så jeg kan VARMT anbefale det til jer, hvis I sidder nogle mødre derude, som gerne vil forkæle jeres guldklumper med noget lækkert! ;-)

Så hvis I alligevel havde tænkt jer, at shoppe til enten jer selv eller til jeres børn, så kan I oprette en profil hos Eovendo og tjekke om det er en af de 400 hjemmesider, som Eovendo samarbejder med. Det er HELT GRATIS og kræver ikke noget abonnement eller lign. Faktisk skal du kun bruge Eovendo til at shoppe igennem, så du får lidt ekstra for dine penge.

BLACK FRIDAY RABATTER + KONKURRENCE:

Og nu hvor vi rammer Black Friday på fredag, så har Eovendo selvfølgelig endnu et lækkert treat for jer. Ikke nok med, at Eovendo tilbyder STORE RABATTER og forhøjet cashback når I shopper online – så kan I også få muligheden for at deltage i deres konkurrence! Opret en bruger hos Eovendo senest 28/11 og deltag i konkurrencen om et gavekort til Deichmann sko på 2.000,- kroner. Oprettelse kan ske HER.

Så hvis du alligevel har tænkt dig at shoppe løs på Black Friday og nyde godt af alle de gode rabatter, så kan du få forhøjet din rabat ved at shoppe igennem Eovendo.

Jeg ved i hvert fald at jeg skal shoppe løs på måltiders og måske en Daybed til boligen. Det er HELDIGVIS noget jeg kan shoppe (og tjene penge på) igennem Eovendos mange hjemmesider ;-)

GOD SHOPPINGLYST! :-)

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 SUNDE SUPPER AT LUNE SIG PÅ