SATURDAY SHOPPING

SATURDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER//

 

Vi er lige kommet hjem fra en lille trilletur i byen. Det føltes længe siden vi sidst havde snuppet en tur i gågaden som familie, så i dag var en oplagt mulighed for at få shoppet og få set de fine julelys i gaden. Det bragte i hvert fald store øjne hos cykelrytteren og med store ord fik sagt “Lyyyys lyys lyys”.

Nu sidder jeg og er ved at gøre mig klar til årets første julefrokost. Jeg har glædet mig til at skulle afsted, men da vi allesammen er lidt ramt på sygdom herhjemme og i morgen står den på ferie, så bliver det en blid omgang for mig i aften. Et par glas vin og sushi og så hjem i seng. Livet som mor, ikke? ;-)

Inden jeg smutter afsted, vil jeg blot tippe jer om denne uges shopping liste. Jeg er selv faldet for nr. 4, 5 og 7 og sidstnævnte vil jeg nok klikke hjem i ugens løb. For brrr hvor er det blevet koldt udenfor! Jeg trænger derfor noget lunt at hoppe i ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATURDAY SHOPPING