MINE ØNSKER

SHOPPING SATURDAY

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER//

Vi er vågnet tidligt på matriklen, så cykelrytteren sover dagens første lur, imens jeg lige får pakket en taske og bagt de her lækre cookies, for vi smutter hjem til Mutti og hygger i nogle timer. Hr. Skov kom sent hjem i nat, og får lov til at pleje tømmermændene i ro og mag, og så kunne vi jo ligeså godt hygge hos min mor.

Senere har jeg planer om at få arbejdet lidt på bloggen og få besvaret et par mails. Og nå ja, så overvejer jeg også lige at klikke nr. 1 kjole og nederdelen hjem – for de ville passe ret godt ind i min garderobe ;-) Frakken har jeg faktisk klikket hjem, dog i den her farve. Og 2 frakker i tern ville måske være i overkanten af efterårsfrakker ;-)

Resten af weekenden skal bruges på lidt oprydning, tøjvask og andre praktiske projekter. I morgen smutter vi til fødselsdag i familien og så tror jeg at jeg vil bage den sidste portion cookies i morgen aften og smovse til søndags chill, når cykelrytteren er blevet puttet ;-)

HAV EN DEJLIG WEEKEND! <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINE ØNSKER