10 HYGGELIGE JULE OPSKRIFTER

AT HOLDE JUL HVER FOR SIG

Sidste år lå jeg desværre med den helt store omgang influenza efterfulgt af en dehydrering. Jeg havde sådan glædet mig til at fejre jul med cykelrytteren og Hr. Skov for første gang. Og så ovenikøbet sammen med min familie. Av, det gjorde altså lidt ondt. Men jeg fik en seng ved siden af juletræet, som jeg kunne ligge i, så jeg stadigvæk var en del af selskabet :-)

I år ser tingene (forhåbentlig) anderledes ud. Jeg regner nemlig med en RASK jul og en god jul! Men også en speciel og anderledes jul.

For vi skal holde jul hver for sig. Altså mig og min egen familie. Sidste år startede Hr. Skov og jeg nemlig en ny tradition som vores lille familie. Vi startede med at holde jul hos min familie. Og i år, skal vi derfor holde jul med svigerfamilien.

At opgive sin egen familie for at holde jul sammen med svigerfamilien, det er svært. Selvom jeg holder enormt meget af min svigerfamilie, er julen bare noget ganske særligt og det er svært at give slip på sin egen familie og traditioner. Jeg tror også at det er derfor, at det har taget Hr. Skov og jeg nogle år, at skulle vænne sig til tanken om at holde jul andre steder end hjemme hos familien. Vi har egentlig blot mødtes ved midnatstid, når juleaftenen var overstået.

Men jeg er sikker på, at vi får en god jul – især fordi jeg har forhørt mig ved min svigerfamilie, og de har heldigvis mange af de samme traditioner som min familie. Så nu skal jeg blot blive voksen og tage skridtet, og ikke holde jul med min egen familie ;-) ha ha.

Faktisk så glæder jeg mig bare over, at jeg er rask og kan nyde min lille familie denne specielle aften, især fordi jeg føler, at jeg gik glip af den sidste år :-)

Tidligere har jeg holdt jul sammen med min mor. Og de sidste par år har jeg været så heldig at holde jul med både min mor OG FAR. Det er nemlig et af de lidt svære situationer som skilsmissebarn. Heldigvis har jeg været en af de heldige :-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 HYGGELIGE JULE OPSKRIFTER