SÅDAN SPARER DU PENGE PÅ JULEPYNT

DET SKAL VI LAVE I DECEMBER MÅNED

Det er blevet december. Ahh søde december måned. Helt anderledes december måned i forhold til de sidste mange år. For 2 år siden vågnede jeg op på et hotelværelse alene i forbindelse med en bloggerrejse. Med morgenkvalme vel at mærke ;-)   Jeg kan huske, at jeg følte ensomheden komme snigende, da jeg var på forretningsrejse og fik adskillige julebilleder hjemmefra fra min familie. Heldigvis ser min december måned helt anderledes ud i år, hvor jeg er i selskab med min lille familie! Og jeg kan ikke vente med at fejre julen med min lille store kærlighed og lære ham julen at kende <3

DET SKAL VI LAVE I DECEMBER MÅNED:

 • Lære cykelrytteren om hvad jul er og julehygge på bedste vis
 • Pynte vores lille hus med julepynt – ahem dog i et lidt højere højder, da cykelrytteren er nået en højde, hvor han kan nå det meste ;-) Så julepynten bliver både hevet ned og spist ;-)
 • Til julefrokost på kontoret! Åh jeg glæder mig til nogle hyggelige timer med julemad og snaps med søde kollegaer!
 • Fejre at min kære Daddy-O fylder 60 år i år. Det skal selvfølgelig fejres med en stor fest i weekenden.
 • Finde en julesweater til cykelrytteren. Den vi købte sidste år er selvklart blevet for lille og da både Hr. Skov og jeg har en julesweater, så skal familiens mindste da også have en i år ;-) Jeg overvejer lidt denne HER.
 • Drikke “hjemmelavet” varm chai latte og måske endda en god julefilm fra den her liste.
 • Bage Lucia boller og se Lucia optoget i tv’et. Åhh jeg synes det er så hyggelig og mægtig tradition – og ovenikøbet smuk!
 • Tage Hr. Skov i hånden og cykelrytteren på armen og gå på juletræs jagt. Findes der noget mere hyggeligt, end at gå på juletræs jagt som en lille familie?
 • Købe de sidste julegaver og tænde kalenderlys hver morgen, det er altså ret hyggeligt!
 • Vise cykelrytteren alverdens julelys. Han er sååå vild med lys for tiden og julelys har især vakt hans interesse.
 • Nyde juledagene med en masse kvalitetstid med familien, helt uden stress og jag. Og bare nyde nuét og de små øjeblikke med cykelrytteren.
 • Pynte juletræet efterfølgende og måske liiiiige sørge for, at der ikke hænger for meget julepynt på de nederste grene ;-)
 • Fejre nytåret ind med søde venner og deres børn. Og skal Hr. Skov jo igen i år lave kransekage tårn ;-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN SPARER DU PENGE PÅ JULEPYNT