15 SUNDE OPSKRIFTER TIL AT KICKSTARTE DIN JANUAR KUR

MOMMY MONDAY: EN FRYGTET JULEFERIE

For at være helt ærlig, ikke? Så frygtede jeg lidt min juleferie med cykelrytteren. Jeg havde taget næsten 14 dage fri fra kontoret, for at nyde kvalitetstiden og friheden sammen med cykelrytteren. Hr. Skov har skulle arbejde mere eller mindre hele juleferien, så jeg havde forberedt mig selv på, at jeg kommer til at stå 100 % for cykelrytteren og det huslige herhjemme. Og da jeg klappede computeren sammen på kontoret og gik på juleferie, der GLÆDEDE jeg mig til at holde FRI. At lave juleplaner med cykelrytteren, SOVE, se uendelig masse julefilm og juletegnefilm og nyde julen med cykelrytteren. Jeg kunne se det hele for mig, at vise min lille søn, hvad julen handler om, gaveindpakning, gave udpakning og alt det der. Juleferien skulle nok blive godt for os!

Og BUM, så ramte vi lørdag morgen d. 21. december, hvor Hr. Skov havde været i byen aftenen før, cykelrytteren vågnede kl. 4.30 og jeg var UENDELIG TRÆT. Der ramte virkeligheden mig. JEG SKAL HOLDE FERIE MED MIN SØN I NÆSTEN 14 DAGE!! Ja, der ramte panikken mig lidt. Cykelrytteren var netop gået over til 1 lur om dagen, så jeg vidste at jeg VIRKELIG skulle anstrenge mig for at få cykelrytteren aktiveret ind til kl. 12, hvor han skulle sove.
Og skulle det fortsætte sådan i hele juleferien? Hvor var den der hyggelige stemning jeg søgte og længtes efter?

DERFOR gjorde jeg op med mig selv, at istedet for at fokusere på trætheden, det uoverskuelige og de små hængepartier inden juleaften, så kunne jeg også tage mig sammen, og blot være mor for min søn? Altså fokusere på at lege med ham, bruge tiden på legepladsen, dase på sofaen med en julefilm imens vi læser bog. Ja faktisk bare bruge tid sammen med uden at skulle ALLE MULIGE PLANER. Og ved I hvad? Det var godt givet ud! For jeg kunne mærke, at cykelrytteren havde savnet sin mor. Jeg kunne mærke, at jeg VIRKELIG havde savnet at være “hans favorit” efter han har haft en uendelig lang Far-fase.

Så den frygtede juleferie blev til en god juleferie! Ja ja, så lyserødt var det nu heller ikke. For det er hårdt at skulle aktivere en 1 årige en hel dag, det er hårdt at skulle besøge familie og venner med en meget træt dreng, det er hårdt, at skulle stå tidligt op hver morgen (også efter nytårsaften) og det er hårdt at skulle lave om i traditionerne, når man har en søn med krudt i røven ;-) MEN, når jeg tænker over alt det “hårde arbejde”, så har det jo været en fantastisk juleferie og jeg NØD sgu den kvalitetstid jeg havde med min søn :-)

Havde I en god juleferie med jeres barn/børn? Og hvad gjorde I for at gøre det til en god juleferie? :-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 SUNDE OPSKRIFTER TIL AT KICKSTARTE DIN JANUAR KUR