SYLTETID: HJEMMESYLTEDE RØDLØG

SATUDAY SHOPPING – 10 UDSALGSFUND

1.HER// 2. HER// 3. HER//4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Cykelrytteren sover lur, så jeg udnytter lige chancen for at blogge lidt i “pausen”. Egentlig burde jeg også selv snuppe mig en lille lur. Det er ikke kun børn der bliver trætte efter et par timer i legeland – DET GØR FORÆLDRE OGSÅ ;-) ha ha..

Mit sidste uges shopping omkring udsalg var ret populært, så jeg tænker, at vi snupper endnu et udsalgsfund indlæg. Her er der lidt mere “vinter” favoritter iblandt, og jeg ville bestemt ikke have noget imod at klikke frakken og skjorten hjem til min garderobe ;-)

Hav en dejlig lørdag!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SYLTETID: HJEMMESYLTEDE RØDLØG