SUND GRØNTSAGS BOWL MED PULLED CHICKEN OG VILDE RIS

SATURDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Jeg har netop  puttet cykelrytteren til lur. Jeg har snuppet mig en iskaffe og vil lige svare på et par mails og skrive det her blogindlæg ;-) Det er jo lørdag! Og dermed også tid til lidt shopping ;-) Jeg er blevet ret forelsket i nr. 2 kjolen – jeg kunne lige se den i min vinter garderobe og i min forår/sommer garderobe ;-) Sååeh den overvejer jeg at klikke hjem. Derudover er jeg blevet ret vild med nederdele igen. Og så er det ret fint at tilsætte en skjorte eller en strik udover nederdelen :-) Og så vil jeg tilsætte lidt mere grønt i min garderobe, for jeg synes det er en SÅ fin farve og passer ret godt til den populære brune og karrygul farve :-)

Nå, jeg vil igang det med huslige, inden cykelrytteren vågner!

God lørdag! :-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUND GRØNTSAGS BOWL MED PULLED CHICKEN OG VILDE RIS