JUICE PÅ 10 FORSKELLIGE MÅDER

SHOPPING SATURDAY

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER//

 

Jeg sidder lige nu på en café inde i byen og har netop bestilt en ice cream coffee. Ja det er med den på i dag ;-) Cykelrytteren bliver passet i et par timer hos mine svigerforældre og Hr. Skov bliver forkælet med en massage. Det er med at udnytte tiden, når svigerforældrene tilbyder pasning i et par timer.
Jeg har slæbt computeren med og får udnyttet et par timers arbejde. Jeg er ikke meget for at indrømme det, men jeg har forsømt min stakkels indbakke det sidste stykke tid, så nu skal der ryddes op og besvares på diverse mails, så jeg igen kan få ro i hovedet for de små “forstyrrelser”. Og nå ja, så gav det jo også lidt tid til at lave denne uges shopping indlæg til jer ;-)

Jeg er blevet ret lun på de fine støvler og den plisseret nederdel. Og jeg kunne sagtens se det i min garderobe med en lun strik over ;-)

Jeg håber at I kan bruge denne uges shopping liste. Jeg overvejer lidt at lave en tilsvarende til børn. Jeg er den type mor, der shopper mere til min søn end til mig selv. Og det er altså svært ikke at shoppe tøj til cykelrytteren, når der nu findes SÅ MEGET nuttede tøj til ham ;-)

Hav en dejlig lørdag, fineste <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUICE PÅ 10 FORSKELLIGE MÅDER