MOMMY MONDAY: EN FRYGTET JULEFERIE

SYLTETID: HJEMMESYLTEDE RØDLØG

Det kan godt være, at der allerede er mange der sylter rødløg, men jeg møder stadigvæk folk, som endnu ikke har smagt det eller har syltet det selv.Og det er SÅ nemt og jeg synes faktisk at det giver en syrlig/sød smag til maden. Og hvorfor ikke tilsætte en smagsgiver til alle de salater og andre sunde retter vi spiser her i januar? Derfor vil jeg tippe jer om denne nemme opskrift på syltede rødløg. Og hvis man er til andre syltede sager, så kan du evt. se min opskrift på hjemmesyltede rødbeder HER.

HJEMMESYLTEDE RØDLØG

Du skal bruge:

3-4 store rødløg

5 dl lager eddike

4 spsk sukker

1 tsk stødt peber

 

Skrald løgene og skær dem i ringe. Kom dem i et skoldet og rent glas. Jeg har blot brugt et gammelt rødbedeglas. Genbrug you know ;-)
Kog eddike, sukker og peber i en gryde. Rør rundt indtil sukkeret er opløst under kogning.
Hæld det kogende eddike over i glasset og kom det i køleskabet med låg på.
Efter 1 time er rødløgene klar til spisning :-)

Holdbarhed i køleskabet er 2 uger.

VELBEKOMME!

 

 

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOMMY MONDAY: EN FRYGTET JULEFERIE