SHOPPING SUNDAY: MID SEASON SALE

5 PINLIGE TING JEG HAR GJORT SOM MOR #1

Okay, selvom jeg ikke er meget for indrømme det, så har jeg faktisk gjort nogle pinlige ting, efter jeg er blevet mor! Ork ja, det kan jo ikke være lyserødt og lykkeligE dage hver dag, vel? Og jeg tænkte at hvis jeg nu delte nogle af mine pinlige ting, så kunne det være, at I havde lyst til at gøre det samme! Help A SISTER OUT og let min dårlige samvittighed, ikke?

Nå here it goes!

  • Har taget mig selv i at lytte til babyalarmen, fordi den gav lyd fra sig, imens jeg gik en tur med barnevognen! Og ja der gik et stykke tid, før det gik op for mig, at det VAR MIG, der larmede!
  • Har lavet truttelyde og sunget “Hjulene på bussen” for mig selv, imens cykelrytteren tog en lur ude i barnevognen.
  • Er blevet en kende irriteret over, at cykelrytteren er blevet kaldt for en pige 4 gange på en dag, af 4 forskellige mennesker. Også selvom han var iført gråt/blåt tøj på og med en sut hvor der står Christian på. Sig mig, hvordan kan det misforstås?
  • Har givet sutten utallige gange en nat, hvor cykelrytteren lå meget uroligt og sov. Jeg fandt ud af morgenen efter, at der var gevinst i bleen og det måske skyldes hans urolighed – men jeg kunne jo ikke lugte noget! Tak til den dårlige samvittighed!
  • Har stået med en baby på armen og med brystet fremme, da vi fik besøg uventet besøg af naboen, som blot ville kigge ind og sige tillykke! Dengang ammede jeg og det var altså 30 grader varmt udenfor! Jamen hej Nabo!

Tør du at dele dine??

Læs evt. om de 7 ting jeg har lært om at være mor & 5 ærlige ting om at være mor.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SUNDAY: MID SEASON SALE