SHOPPING SUNDAY - RABATKODE TIL JER

AT FLYTTE SIT BARN PÅ EGET VÆRELSE..IGEN

 

Plakater: Eyelashes HER // Golden Rainbow HER // Little Deer HER //

Ja, nu er cykelrytteren jo fyldt halvandet år. Og jeg får oftest spørgsmålet om hans søvnrutiner, søvnrytmen og hvordan han sover på eget værelse. Tjaaaah det sidste spørgsmål har jeg svaret på utallige af gange – og desværre med ret forskellige svar hver gang.
For egentlig flyttede vi cykelrytteren på sit værelse da han var 6 måneder. Han sov igennem når han sov inde hos os, jeg følte at jeg forstyrrede hans søvn, når jeg selv gik i seng om aftenen. Han kunne “lugte” mig og fornemme at mor var tæt på, så han vågnede pr. automatik hver aften, for så at falde i søvn ret hurtigt igen.
Derfor tog vi beslutningen om at han skulle sove på eget værelse. Og hey, det gik da egentlig ret godt de første par uger. Ja jeg tror faktisk, at vi nåede helt op på 2 måneders tid, hvor han sov alene. Og så blev han syg og vi flyttede derfor hans seng tilbage til soveværelset, for at gøre det nemmere for mig selv om natten. Og så blev jeg lidt doven og “nød” at have min søn tæt på og “nød” at få min nattesøvn. Så vi kørte et lidt ON/OFF forløb i et par måneder, hvor cykelrytteren enten sov i sin egen seng eller puttet inde hos mig.
Set i bakspejlet var det måske lidt dumt ;-)

Plakater: Eyelashes HER // Golden Rainbow HER // Little Deer HER //

MEN SÅ, fik jeg lavet lidt om på cykelrytterens værelse. Jeg synes, at hans værelse var mere en slags opbevaring end at det var et børneværelse. Så vi fik malet (okay hr. Skov malede imens jeg kiggede på) og fik sat lidt nyt interiør op og flyttede tilsidst sengen tilbage i værelset. Og så havde vi egentlig 4 måneder, hvor cykelrytteren sov på eget værelse igen. Og det fungerede egentlig ret godt. Altså indtil min barsel var slut, jeg skulle starte på kontoret igen og hverdagen skulle for alvor igang herhjemme. Jeg overlevede 4 uger hvor cykelrytteren sov på eget værelse, men med utallige af opvågninger og hvor jeg ikke fik sovet ret meget.

Så endnu engang overgav jeg mig og cykelrytteren blev så puttet igen i soveværelset. Dog i vores seng. Han gik igennem en tryghedsfase, hvor han havde brug for, at hans forældre var tæt på ham. Og derfor var det også det eneste rigtige at gøre, nemlig at han skulle sove imellem os i soveværelset. Og hey det var da egentlig også ret hyggeligt ;-)

Nu er vi dog kommet frem til, at vi er klar til at cykelrytteren skal sove hos sig selv igen. Vi har lavet et par justeringer inde på børneværelset, som har gjort det endnu hyggeligere og trygt. Og cykelrytteren lader til at være vild med de nye ændringer ;-)

Vi har bestilt nye plakat fra Desenio til cykelrytterens værelse. Og han er HELT VILD med den gyldne regnbue og den lille Bambi, selvom han tror det er en hund hehe.
Jeg synes det er blevet hyggeligere med lidt farve ind til værelset og at det ikke altid behøver at være grønt, blåt eller gråt, selvom det er en drengeværelse. Det kan sagtens tåle lidt mere beige og brunt på værelset synes jeg.


Plakater: Forest Silhouette HER // Flamingo HER // Winter Morning HER // Weimar Circles NO2 HER //

Og nå ja, så kom jeg jo lige til at klikke lidt ekstra plakater og rammer hjem til mig selv ;-) Jeg synes bestemt ikke at jeg skulle snydes, så der er også kommet lidt nyt ind til stuen. Jeg er vild med farverne og det giver en varme ind til vores ellers meget lyse stue. Og farverne giver en flottere helhed, når farverne går igen synes jeg :-)

Nr. 3 plakat fra venstre hedder Winter Morning fra Desenio og den minder mig lidt Hr. Skov og min første date. Vi tog på stranden en aften og så sol nedgangen sammen. Det var måske en af de få sommeraftener der var dette år og muligvis den sidste inden efteråret og vinteren tog over. Den aften husker jeg tydeligt, for det var selv samme aften vi blev enige om at blive kærester. Nogle plakater eller billeder har altså bare en helt speciel betydning :-)

Desenio har et stort udvalg af smukke plakater og rammer – jeg kan varmt anbefale dem, hvis man har brug for lidt fornyelse i hjemmet :-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING SUNDAY - RABATKODE TIL JER