MOMMY MONDAY: 5 ÆRLIGE TING OM DET HÅRDE LIV SOM MOR

SHOPPING SUNDAY – RABATKODE TIL JER

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER//  7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Egentlig havde jeg planlagt det her blogindlæg med en tekst om det sædvanlige shopping indlæg, som jeg poster hver uge. Og med en undskyldning om manglende blogindlæg i en snart måneds tid pga. private udfordringer.

Jeg slettede hele teksten, og vil hellere bruge tiden på at skrive (ligesom mange andre allerede har gjort) at man skal huske de danske virksomheder. Huske at støtte detail handlen, restauranterne og ikke mindst de små lokale butikker. Og hvis man er i hjemmekarantæne, hjemme med børn eller i værst fald ligger syg, ja så kan online handlen altså også noget. For vi skal hjælpe hinanden i denne svære situation. Derfor vil jeg selvfølgelig også tippe jer om, at du ved Bestseller i denne weekend kan spare 20 % på ALT fra VILA og Object ved at skrive rabatkoden VL20WEEK ved checkout. Så nu kan du altså også shoppe lige direkte fra sofaen ;-)

Blot et lille tip herfra <3

Pas på jer selv <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOMMY MONDAY: 5 ÆRLIGE TING OM DET HÅRDE LIV SOM MOR