NYTTIGE LINKS TIL DEN GRAVIDE

7 HYGGELIGE TING DU KAN UNDERHOLDE BARNET MED I PÅSKEN

  1. Naturbingo – gå på jagt i naturen eller sågar haven og “spil” fuld plade på at finde tingene. Lav en præmie til børnene, når de vinder tilsidst. Det kunne jo være et påskeæg, nu hvor påsken står for døren :-)

Det er en svær tid i øjeblikket. Påsken plejer jo at samle familierne og mange af os har skønne traditioner sammen med familien. Men nu hvor vi allerhelst skal holde os indendøre eller blive hjemme, hvad skal vi så få tiden til at gå med?

Som forældre, er man vist allerede bekendt med at skulle være kreativ og finde på nogle lege dagen lang. Og specielt i denne tid, hvor børnene hurtigt kan komme til at kede sig, da det kun er forældrene “man må” lege med.
Derfor har jeg fundet 7 hyggelige ideer til hvad I kan underholde børnene med her i påsken :-)

2. Lav de nemmeste og lækreste romkugler sammen med dit barn. Lad barnet smuldre kagerne, rulle dejen til kugler og kom krymmel på. Og bedst af alt, så har I lækre snacks til påskedagene :-) Se evt. min opskrift på nemme romkugler HER.

3. Træn med dit barn. Find en måtte frem og sæt en gymnastik eller danse film på fjernsynet. Eller lav jeres egne øvelser. Du kan som voksen snuppe en håndvægt med i øvelserne, så du også får trænet. Det skal selvfølgelig være nogle øvelser børnene kan være med til :-)

4. Lav gækkebreve med barnet. Du kan evt. klippe gækkebrevet og så kan barnet eller børnene farvelægge det eller klistre klistermærker på det. Få inspiration HER.

5. Hold picnic på stuegulvet, børneværelset eller i haven. Bag evt. de her lækre muffins eller smør madpakker og tag med på jeres lille skovtur.

6. Lav smoothies sammen med dit barn. Og så kan I hygge bagefter med at drikke eller spise det. Og så er det en “nem” måde at give barnet lidt flere grøntsager og frugt. Prøv f. eks denne smoothie med banan, spinat og blåbær.

7. Få flere minutter (eller timer, hvis man er ret heldig ;-)) til at gå med at lege med Play Doh, med at forme og skære ud. Eller prøv med Magisk Sand, som skulle være mere holdbart.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTTIGE LINKS TIL DEN GRAVIDE