3 OPSKRIFTER PÅ ISKAFFE

SUNDAY SHOPPING

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER//

Et lille pip fra mig denne søndag aften. Cykelrytteren er blevet puttet og der er faldet ro over huset. Endnu en uge i Corona-situationen. Og jeg har mere eller mindre vænnet mig til at “blot” at være hjemme og arbejde hjemme. Dog synes jeg at dagene smelter sammen og balancen mellem at arbejde og have fri er svær at finde. Jeg synes at jeg sidder og arbejder på alle tider af døgnet. Sådan er det jo nok, når man arbejder hjemme og  har muligheden for at arbejde, når det passer ind. Dog vil jeg klappe computeren sammen for nu og nyde resten af søndagen med lidt seriekigning og forhåbentlig falde tidligt i søvn :-)

Inden jeg smutter, vil jeg blot dele denne uges shoppingtips. Forresten har Bestseller 25 % på alle jakker, hvilket også betyder at der er lidt at spare på nr. 7 på ovenstående liste ;-) I kan se hele udvalget HER.

God søndag :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 OPSKRIFTER PÅ ISKAFFE