10 GAVEIDEER TIL MORS DAG

RABATKODE TIL HUMMEL

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

Reklame for Hummel

Jeg må indrømme, at jeg er gået en smule overboard her i Corona tiden. Jeg shopper i den grad med følelser. Når jeg er ked af det, så shopper jeg. Eneten til mig selv eller til cykelrytteren. Okay, nok mest til cykelrytteren. Men sådan er det jo, når man er blevet mor, så har man bare en STOR trang til at forkæle sit barn, ikke? :-)

Men her i Corona tiden, så har jeg også shoppet lokalt, for at støtte butikkerne, men også shoppet lidt hist og her for at støtte de små og store webshops. Og let’s face it, det kan godt gå hen og blive en dyr april og maj måned ;-)

Derfor har jeg også fået lov til at forkæle jer søde læsere med en lækker rabatkode til Hummel. I kan nemlig spare 20 % på hele hjemmesiden ved brug af koden BLOGGERONHEELS20 – dog ikke i forvejen nedsatte varer. Lækkert, ikke? Så er der mulighed for at shoppe badetøj, sportstøj & overtøj osv.
Jeg tænker, at købe de her lækre tights til mig selv, som en slags Før-Mors dag gave ;-)

Koden gælder til og med søndag i denne uge, så shop løs! :-)

Badedragt HER//

Sommerhat HER//

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 GAVEIDEER TIL MORS DAG