MADPLAN FRA UGE 22

5 GRUNDE TIL AT HR. SKOV SKAL FEJRES PÅ FARS DAG


Blogindlægget skal læses med en stor portion humor ;-)

Det er FARS DAG og det skal selvfølgelig ikke gå ubemærket hen.
Vi har forkælet Hr. Skov med morgenmad og gave fra morgenstunden af. Hr. Skov fik lov til at sove længe, altså indtil cykelrytteren stod klar med en gryde fra legekøkkenet og ville vække sin far med plastik mad ;-)
Derefter smuttede cykelrytteren og jeg videre hjem til min far. Min far er flyttet til nabobyen for et par uger siden og det glæder mig, at vi nu kan fejre Fars dag med ham også :-)

Meeeeeeen nu er det jo fars dag og selvom det jo egentlig burde være en selvfølge, at alle fædre skal fejres denne dag. Så har jeg tænkt over rollen som far. Nemlig Hr. Skovs rolle som far. Det er jo nu hans 2. fars dag og har han mon fortjent at blive fejret?

Lad os kigge nærmere på det.

  1. Han har hørt på Miss Hormonella i 9 måneder med op og nedture, da jeg var gravid. Eksempelvis da jeg havde lidt af en nedtur og en grædetur, som I kan læse mere om HER. Han kom hjem dagen efter med fine blomster til mig, for at gøre mig glad igen.
  2. Hans vilde energi overfor cykelrytteren, når han kommer træt hjem fra en lang arbejdsdag. Han formår altid lige at underholde og lege vildt, inden sengetid. Og så smilet og grinet, han kan få frem i cykelrytteren. Det er SÅ skønt at se :-)
  3. Han er stortset “ligeglad” med hvordan jeg indretter babyværelse eller hvad jeg køber af tøj (dog mindre jordfarver ifølge det her indlæg) til cykelrytteren. Ja ja – det er altså også EN RET GOD EGENSKAB som far, når man er mor og gerne vil bestemme lidt ;-)
  4. Han lader cykelrytteren sove i hans seng, når han ikke er hjemme. Hmm ja okay, måske har han ikke ligefrem bestemt det eller har noget at sige, hvad angår putning-i-vores-seng-istedet-for-hans-egen. Det er sgu nok mere til min fordel og for at gøre det nemmere om natten ;-) Men HEY han har da ikke brokket sig endnu ;-)
  5. Han formår at skabe trygge rammer omkring cykelrytteren. I det første år var han MORS dreng og her i hans “2. år” af hans liv er helt klart FARS  dreng. Så noget helt specielt har de to sammen ;-)

Ej han er en god far og faktisk er jeg vildt glad for, at han vil være far til mit barn. Da jeg ikke kunne bevæge mig ret meget de første dage efter kejsersnittet, så var han en SUPER-FAR, som sørgede for mad til os alle 3, sørgede for at komme med skiftetøj til mig, stod op til cykelrytteren om natten på hospitalet, for at give mad og så havde vi nogle fantastiske 14 dags barsel!
Jeg kan godt lide kombinationen af os to, som er gemt i cykelrytteren. Og jeg bliver hver dag mindet om, hvor meget han ligner sin far :-)

Husk at forkæle jeres søde fædre derude <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MADPLAN FRA UGE 22