METTES KOLDE NUDELSALAT MED ÆG OG GRØNT

MADPLAN FRA UGE 22

Vi starter den første omgang MADPLAN. Og som regel plejer jeg at lave mad til to dage. Det hjælper meget ret meget i hverdagen, så jeg ikke skal bruge eftermiddagene i køkkenet hver dag og at jeg samtidig har meget mere tid til at lege med Christian på de dage jeg ikke skal lave mad. Men i sidste uge havde vi købt en ny grill, som vi skulle have indviet, såååeh det blev til lidt grillmad ;-)

MADPLANEN FOR UGE 22:

MANDAG:

Pasta og kødsovs – en af cykelrytterens yndlingsretter, tilsat majs og gulerødder. Og fordi vi havde en rest fra weekenden :-)

TIRSDAG:

Noget så kulinarisk som frysepizzaer ;-) Christian fik en omgang lasagne. En rest i vi havde i fryseren til de dage, hvor vi spiser senere end Christian. Eller de dage, hvor jeg virkelig ikke orker at lave mad ;-)

ONSDAG:

Nudelsalat med æg grønt, opskrift HER. Og så havde vi tilføjet lidt hvidløgsbrød og kyllingespyd i ovnen.

TORSDAG:

Rester fra om onsdagen.

FREDAG:

Grill hos min mor. Vi grillede lækre steaks, kold kartoffelsalat og en lækker salat.

LØRDAG:

Vi fik indviet vores egen grill på terrassen med grillet laks, kold salat, marinerede champignoner og kold kartoffelsalat. Christian fik lidt kogt pasta og en grillet pølse ved siden af.

SØNDAG:

Rester fra grill mad i går.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

METTES KOLDE NUDELSALAT MED ÆG OG GRØNT