SOMMERPLANER I DK: EMMA MARTINY

MADPLAN FRA UGE 23

I sidste uge havde vi desværre sygdom i hjemmet, da cykelrytteren blev hentet hjem fra vuggeren i onsdag. Derfor blev det til et par nemme retter nogle af dagene. Og derudover har vi også spist ude, så madplanen er lidt anderledes end hvad den ellers ville have set ud.

MADPLANEN UGE 23

 

MANDAG:

Hr. Skov havde været til cykelløb hele dagen og traditionen tro, så skal vi altid have Maccen, når han har været til cykelløb. Og denne mandag var jo ingen undtagelse :-)

TIRSDAG:

Bøf stroganoff

Ja, det smager bedre end det ser ud. Men cykelrytteren er vild med kartoffelmos. Så vi fik kartoffelmos med hvidløg og krydderurter til. Og som tilbehør hvidløgsbrød.

ONSDAG:

Da det var temmelig varmt onsdag og jeg var sent hjemme, så blev det til madder. Faktisk spiser vi sjældent rugbrødsmadder til aftensmad, da jeg synes det er for kedeligt. Men en god kartoffelmad smager nu også godt ;-)

TORSDAG:

Svensk Pølseret

FREDAG:

Ja, normalt spiser vi faktisk heller ikke så meget takeaway ;-) ha ha.. Men cykelrytteren blev til overnatning hos min mor, så vi bestemte os for noget nemt at spise den aften. Så vi hentede et par pizzaer fra den lokale.

LØRDAG:

Vi spiste hjemme hos min mor og fik noget så lækkert som flæskesteg med det hele! En af mine favoritspise hos min mor ;-)

SØNDAG:

Tortillas med spicy oksekød. Dog blander vi oksekøden med ketchup til cykelrytteren, så det ikke bliver for stærkt for ham.
Med blandet salat med gulerødder, spinat, edamame bønner, ærter, feta og peberfrugt. Cykelrytteren fik dog kogte gulerødder og lidt af salaten til :-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERPLANER I DK: EMMA MARTINY