HELLES HYLDEBLOMSTSAFT

SOMMERPLANER I DK: DANICA CHLOE

Byd velkommen til Danica Chloe

En kvinde, som inspirerer os andre kvinder til at være modig, Hun deler åbent og ærligt om sit liv som selvstændig, mor til 2 børn og ægteskab. Derudover klæder hun sig i de fineste klæder og er vild med farver. Og det følger videre i hendes indretning også. Hun er ægte og nærværende og jeg elsker at følge med i hendes farverige sind og univers.

Blog: www.danicachloe.dk

Instagram: @danicachloedk

SOMMER PLANER I DK HOS DANICA CHLOE

 

  1. Hvor skal du holde sommerferie og med hvem?

Jeg skal holde sommerferie med min familie. Vi har booket en enkelt uge i sommerhus i juni og ellers skal vi bare være på Bryggen, hvor vi bor. Her er heldigvis kort til både vand og Amager Fælled, så selvom vi bor i lejlighed, plejer det at fungere fint i vores ferie.

  1. Hvad skal du spise denne sommer?

Jordbær med fløde og sukker, grillet fisk, koldskål, hjemmelavet kartoffelsalat og vandmelon.

  1. Hvilken bog skal du læse denne sommer?

White Fragility af Robin DiAngelos. Efter alt det forfærdelige der sker i USA, har jeg sat mig for at lytte og lære, så jeg bedre kan sige fra, når jeg oplever “hygge”racisme. Den her bog har jeg fået anbefalet af flere, så nu er den klikket hjem.

  1. Hvad du skal drikke hele sommeren? Har du en favorit sommerdrink du kan anbefale?

Alt vin fra Tyskland. Gerne et glas køligt Riesling eller deres fantastiske bobler. Tyskland laver bare den bedste af slagsen.

  1. Har du et mål for denne sommer?

Jeg er godt i gang med personlig træning, og det tænker jeg at fortsætte med henover sommeren. Derudover vil jeg gerne prøve at holde fri for første gang i de fire år, jeg har været selvstændig. Jeg tænker en enkelt uge i sommerferien, hvor alle sociale kanaler lukkes ned. Det vil gøre min familie og mig godt.

 

Læs også Sommerplaner i DK hos Emma Martiny HER.

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HELLES HYLDEBLOMSTSAFT