5 GRUNDE TIL AT HR. SKOV SKAL FEJRES PÅ FARS DAG

SOMMERPLANER I DK: EMMA MARTINY

I dag slår jeg dørene op for en ny serie her på bloggen. Sommerplaner i Dk hos…. hedder den og her vil I fremover kunne lære nogle seje damer lidt bedre at kende. For som vi alle jo ved, så har Corona sat en stopper for os alle ifht. ferie og udlandsplaner. Derfor har jeg spurgt nogle søde damer til råds om hvad de har af ferieplaner her i DK. Så kan vi inspirere hinanden til hvordan vi fejrer og nyder vores sommerferie bedst muligt i “denne tid”.

Den første dame jeg har budt velkommen til denne nye Føljeton er skønne Emma Martiny. Jeg kan huske flere år tilbage, hvor jeg bemærkede hende via vores netværk “Bloggers delight”. Hun havde dengang en føljeton over Links I like, hvor min blog havnede i et af hendes blogindlæg. Og ja jeg blev lidt star-struck, fordi hun jo er en stor blogger :-)  Hun er super inspirerende med sin livstil, mode og ikke mindst hendes lækre opskrifter. Hendes univers er smukt, yndefuld og hjertevarm. Hun har en skarp pen, som får os læsere til at dagdrømme.  Emma Martiny bor i Århus sammen med sin kæreste og deres søde lille søn Otto.

Blog: www.emmamartiny.dk

Instagram: @emmamartiny

SOMMER PLANER I DK HOS EMMA MARTINY

 

  1. Hvor skal du holde sommerferie og med hvem?

Jeg skal holde sommerferie med min lille familie i Danmark. Med en lille dreng på knap et halvt år, har vi været meget i tvivl, om vi ville ud og rejse. Så kom Corona, og nu giver det lidt sig selv. I stedet får vi det bedste ud af situationen herhjemme ved at nyde en sommer med ro på uden for mange planer. Og så har vi heldigvis forældre med henholdsvis kolonihavehus og et sommerhus, hvor vi (og især deres barnebarn) er mere end velkomne.

  1. Hvad skal du spise denne sommer?

Jordbærtærte, spidskålssalater, grillpølser, asparges, ærter, stracciatella, surdejsbrød, koldskål… Ja, jeg kunne blive ved! Elsker sommermad.

  1. Hvilken bog skal du læse denne sommer?

Jeg må indrømme, at jeg ikke får læst særlig meget i øjeblikket som ny mor. Og jeg tvivler på, at det bliver meget anderledes, selvom det er sommerferie, for der kommer kun mere og mere fart på vores lille mand. Men jeg håber, at det trods alt vil lykkes mig at få læst nogle af de aviser, vi har abonnement på, og som i øjeblikket blot stables som en bunke af dårlig samvittighed over i et højne af stuen.

  1. Hvad du skal drikke hele sommeren? Har du en favorit sommerdrink du kan anbefale?

Jeg kommer stensikkert til at nyde en masse iskaffe, ligegyldigt om vejrguderne arter sig eller ej. Det hører sommeren til, synes jeg. Derudover er jeg også vil med at lave en iced matcha latte som alternativ, der ikke er helt så koffeinholdigt. Til sommeraftenerne gælder jeg mig til at sippe til rosé, champagne og en god G&T. Jeg er ærligt talt lidt kedelig på det punkt. Det skal helst smage friskt, boblende og ikke for sødt.

  1. Har du et mål for denne sommer?

Jeg vil gerne holde helt fri(!) i en uge. Det virker måske som lidt for nogle, men når man arbejder med de sociale medier OG elsker det man laver, føles en helt uge ”off the grid” som en stor ting. Jeg kommer uden tvivl til at være på lavt blus det meste af sommeren, men jeg har et mål om at tage en hel uge, hvor jeg logger af og holder helt fri.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 GRUNDE TIL AT HR. SKOV SKAL FEJRES PÅ FARS DAG