10 LÆKRE SOMMEROPSKRIFTER

SOMMERPLANER I DK: JENNIFER GEERTSEN

Byd velkommen til Jennifer Geertsen

Jennifer inspirer med sit fashionable univers. Hun har tjek på moden og formår at få skudt nogle lækre outfitbilleder i sit feed. Derudover er hun lige flyttet i hus med sin kæreste og derfor deler hun ikke blot ud af sit garderobeskab, men nu også bolig. Hun tager dig med rundt i huset imens de indretter hvert rum, et ad gangen.
Jennifer har jeg haft fornøjelsen af flere gange. Vi bor i samme by og vi har drukket utrolige mange iskaffe og kaffe under vores møder. En sød og sjov ung dame :-)

Blog: www.jennifergeertsen.dk

Instagram: @jennifergeertsenbro

SOMMER PLANER I DK HOS JENNIFER GEERTSEN

 

  1. Hvor skal du holde sommerferie og med hvem?

Vi skal holde vores sommerferie i Danmark i år, som alle andre. For nu har vi planlagt at besøge mine forældre i sommerhus på Djursland og så skal vi også en uge i sommerhus med en flok fællesvenner i Sønderjylland. Derudover så er vi for nyligt blevet husejer, med tilhørende have – så den skal vi også nyde og ikke mindst PASSE! Vi elsker at rejse og også til udlandet, og havde i marts haft planlagt et roadtrip i Californien, som desværre blev aflyst grundet Corona. Så den har vi til gode!! Når det så er sagt, så er det svært at slå en dansk sommer, fyldt med solskin – så det håber vi på!

  1. Hvad skal du spise denne sommer?

VANDMELON & ÆRTER & SUNLOLLY!

 

  1. Hvilken bog skal du læse denne sommer?

Jeg ville ønske jeg kunne nævne en, men jeg læser faktisk overhovedet ikke bøger – så desværre ingen anbefalinger herfra.. Til gengæld, så skal jeg scrolle en masse gennem instagram og bolig blade, og få en masse inspiration der.

  1. Hvad du skal drikke hele sommeren? Har du en favorit sommerdrink du kan anbefale?

Jeg skal drikke en masse sommer cocktails med familie og venner ¨på vores nye Terrasse. Blandt andet HUGO – opskrift her:

Hugo til 3 glas:
1 dl hyldeblomstdrik
2 dl mousserende vin eller champagne

2 dl danskvand
3 lime skiver
3 citron skiver
Frisk citronmelisse
1 håndfuld isterninger

 

  1. Har du et mål for denne sommer?

Først og fremmest, så glæder jeg mig til at vi får nogle flere møbler hjem- vi afventer nogle store møbler i Juli måned!! & så få malet færdigt.. Derudover så vil jeg bare nyde nuet og gøre flere spontane ting!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 LÆKRE SOMMEROPSKRIFTER