SOMMERPLANER I DK: CHRISTINE/ ACIE

BRYLLUPS TANKER

Reklame for VANBRUUN

I juni måned skulle vi have været til en af mine bedste veninders bryllup. Hun havde fået arrangeret sit drømmebryllup og alt var planlagt og klar. Og så ramte Corona og som så mange andre, så valgte de at aflyse brylluppet. Tænk sig, at have planlagt hele festen, vielsesringene, middagen og ikke mindst kjolen til den helt store dag. Og endda fundet den rette bryllupsdato for dem. Og så derefter give afkald på dette. Det er desværre hvad mange har valgt at gøre. Og som nok også er det helt rigtige at gøre. For vi skal jo passe på hinanden. Heldigvis har de valgt at udskyde brylluppet til næste år, så de i maj 2021 kan sige JA til hinanden :-)

Men det er bestemt ikke det eneste bryllup vi er inviteret til i 2021. Min kære storesøster skal giftes i maj 2021, faktisk kun en weekend efter min venindes bryllup ;-)
Og kan det så blive større?? At ens søster skal giftes? Nej vel? Jeg er SÅ STOLT over at hun skal giftes næste år og jeg elsker, at jeg har fået muligheden for at være en lille del af det hele. Såsom brudekjole prøvning, så var SÅ stort for mig at være en del af. Det betød så meget, at da min søster kom ud i den første kjole fra prøverummet, så pressede tårerne sig på. Og JA jeg måtte lige tage mig sammen som en søster, for ikke at blive alt for pinlig i selskabet ;-) hehe..
Min søster er langt fra en Bridezilla og tager det hele rimelig cool og afslappende, hvor jeg derimod har 1000 spørgsmål til planlægningen, kjolen, håret og smykkerne. Er det mon diamant øreringe eller er det guldøreringe? Skal håret være løst eller opsat? Skal skoene være hvide eller pastel?
Jeg tror egentlig at det er meget godt, at hun er så afslappet og tager det hele lidt som det kommer. Det beundrer jeg hende faktisk for. Selvom der er jo er læææænge til endnu, så er der selvfølgelig nogle ting, som skal være planlagt og bestilt. For nu er der jo pludselig rigtige mange bryllupsfester til næste sommer. Og det er der heldigvis styr på ;-)

Men som søster, så er det virkelig stort at være på sidelinjen og se parret planlægge dette bryllup. Det bliver en magisk dag og jeg er SÅ stolt over at min søster skal giftes med min svoger, for de er de helt rigtige for hinanden <3

Og ja jeg er selv en tilhænger af det pladder romantiske og hvad er mere romantisk end et bryllup? ;-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERPLANER I DK: CHRISTINE/ ACIE