SOMMERPLANER I DK: HELLOSOFIE

CYKELRYTTERENS FØDSELSDAGSØNSKER OG GAVEIDEER TIL EN 2-ÅRIGE

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 7. HER// 8. HER// 9. HER// 10. HER//

 

Cykelrytteren fylder 2 år i næste uge og jeg må knibe mig selv lidt i armen, for at det rent faktisk sker. Jeg mener, altså har jeg ikke lige født ham??

2 ÅR MANNER! Jeg synes det er svært og samtidig skønt at han fylder 2 år. Men jeg har det svært med, at mit barn pludselig bliver 2 år og han bare sådan er vokset det sidste halve år. Han er SÅ SJOV, han er lærerig, han snakker dagen lang, SYNGER dagen lang og så holder han sin mor beskæftiget med hans fantasi og lege. Og derfor kan jeg jo slet ikke følge med i hans tempo og det er svært ;-)

Men ja, han fylder jo 2 år. Og da jeg forleden dag delte ud af et par ønsker på Instagram, så var I en del, som efterspurgte inspiration til fødselsdagsønsker til en 2 årige. Og lad os lige slå en ting fast – jeg ER IKKE en ekspert. Tværtimod, så tror jeg faktisk at jeg er lidt på udebane. For hvad pokker ønsker en 2 årige dreng sig?

Han er virkelig en dreng med STORT D – han elsker traktorer, gravko, lastbiler, pistoler, værktøj osv…

Ahem… Derfor har jeg så kigget lidt nærmere på og fundet 10 gaveideer af slagsen. Guitaren var han så heldig at få af sin moster, sååeh vi ønsker os nu et piano/keyboard til ham istedet for. Ja ja jeg kommer sikkert til at fortryde det, men hey han elsker at låne andres keyboard og synger gladelig i mikrofonen, sååååeh det må han jo godt få :-) hehe..

Derudover har vi puslespil til ham, men jeg synes næsten at det var et must-have i collagen ovenover. Han er i hvert fald super glad for de puslespil vi har herhjemme :-)

Jeg håber at I kan bruge mine ideer som inspiration :-)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERPLANER I DK: HELLOSOFIE