OUTFIT: BLONDE VIDUNDER

SHOPPING SATURDAY

1.HER// 2. HER// 3. HER// 4. HER// 5. HER// 6. HER// 8. HER// 7. HER// 9. HER// 10. HER//

På en regnfuld lørdag som denne, så er det vist tilladt med lidt indendørs shopping, ikke?

Jeg sidder lige nu og sipper af en kold iskaffe og det virker helt malplaceret at drikke iskaffe imens det regner. Men ikke desto mindre, så virker det jo helt perfekt for mig ;-) Især når vejret jo ikke ligefrem har den effekt på mig, da jeg jo drikker iskaffe i al slags vejr ;-)

Nå men jeg vil blot hurtigt kigge ind til jer med ugens shopping indlæg. Den har været savnet i et par uger nu, da jeg ærligt ikke har haft tiden til at forberede den slags indlæg. Men nu skulle det altså være :-)

Hr. Skov smutter på shelter tur lige om lidt, så cykelrytteren og jeg skal have alene kvalitetstid frem til i morgen og jeg er sikker på at det bliver SÅ hyggeligt! :-)

Hav en dejlig lørdag <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OUTFIT: BLONDE VIDUNDER