LOOK OF THE DAY: THAT BLUE DRESS

GARDEN FEELING

Vi er så heldige at have vores egen lille terrasse. Som er noget så rar til frokostspisning og små kaffepauser il øbet af dagen. Faktisk har jeg aldrig været den helt store udendørs og natur type. Nok mest fordi jeg er temmelig bange for de krybende edderkopper og dem har vi (desværre) en del af. Men okay, hvem har ikke det?! (Mon de tæller med med i vores indbo forsikringer som beboere? ;-) haha)

Men når man går og passer og plejer terrassen, så bliver edderkopperne oftest glemt og jegkan rent faktisk sidde og nyde min iskaffe på en solskinsdag. Og jo jeg har da stadigvæk mine følehorn ude, for helt glemt er de jo ikke helt ;-) haha..

Da jeg for 1,5 år siden flyttede ind hos Hr. Skov, blev jeg lidt forelsket i hans terrasse og jeg kunne næsten ikke vente med at nusse lidt om den med bla. nye og friske blomster, spiselige sager og generelt sørge for at terrassen kunne blive et hyggeligt sted, så SELV JEG kunne sidde derude ;-)
Og selv efter 1,5 år så er jeg ligeså tosset med den og jeg bruger mange timer derude med en god iskaffe og en god bog. Altså hvis vejret tillader det ;-) haha..

Jeg synes det er vigtigt at have et hyggeligt og personligt hjem. Men jeg synes det er mindst ligeså vigtigt at have et hyggeligt sted udenfor, hvor morgenkaffe også kan nydes. Et lille pusterum og et helle, hvor man kan nyde at være og slappe helt af. Og nå ja, så er det jo ekstra hyggeligt at vi har lidt dyr i baghaven, vel at mærke ;-)

For at gøre terrassen lidt ekstra hyggelig, så kunne jeg godt tænke mig at lave et lille ekstra lounge sted ude ved vores hoveddør. Måske endda lave vores egen lille bænk fra eller loungehjørne – overvejer lidt at klikke et af de fine sæt fra Ide Møbler..

Jeg har et lille udkig på Engelbert Strauss produkter, som jeg vist hellere må klikke hjem til anledningen. De har meget lækkert udstyr til haven/terrassen/altanen.

Nu glæder jeg mig bare til at tilbringe mange flere timer på terrassen henover sommeren og forhåbentlig få lidt sol på næsetippen! <3

PS. Har man lidt grønne fingre, og mangler lidt lækkert udstyr, så kan jeg anbefale at tjekke deres hjemmeside ud :-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: THAT BLUE DRESS