LOOK OF THE DAY: A SUNDAY AT AUBERGE DU VERT MONT

SUNDE INGEFÆRSHOTS – SYGDOM GÅ VÆK!

Efter at have ligget vandret i noget føles som 100 år, men egentlig kun 1 uges tid, så tillader jeg mig altså at dele opskriften på mine ingefærshots igen.
For lige i øjeblikket er der mange der døjer med influenza eller en snue og det vil altså være smart hvis man kunne forebygge og springe sygdommen over ;-)

Jeg tror nemlig at jeg vil bruge weekenden på at brygge juicen igen! Ikke mindst fordi juicen er sund, men den indeholder også nogle gode ingredienser som kan gøre dig godt!

Ingefær indeholder zink, krom og magnesium, som stimulerer blodcirkulationen og reducerer risikoen for feber. Så hvis I vil øge immuneforsvaret her i det tidlige vinter, så vil jeg klart anbefale jer denne opskrift!

Drik et shot hver morgen inden din morgenmad, hvilket giver en god effekt. Den bitre juice vil give dig et lille morgen-chok, og sparke kroppen igang!

Opskriften finder du herunder.

Du skal bruge:

  • 70 g ingefær
  • 5 æbler
  • 2 citroner

Skræl ingefæren og citronen. Kom det hele i en centrifuge eller slowjuicer. Faktisk kan man også bruge en alm. saftpresser, hvis man ikke har nogen af ovenstående maskiner.

Rør rundt i juicen og stil det i køleskabet.

Tag et shot hver morgen inden din morgenmad :-)

Prøv dig frem med ingredienser hvad enten om du er til en sur eller en sødere ingefærshot.

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LOOK OF THE DAY: A SUNDAY AT AUBERGE DU VERT MONT