SUNDE TUN FRIKADELLER
Vi tager lige en omgang “husmor” mad, nemlig tunfrikadeller!! Jeg har tidligere delt opskriften på mine tunfrikadeller HER , men denne gang ville jeg eksperimentere lidt med frikadellerne og giv dem et lille tvist.
Vi har spist dem herhjemme til en god quinoa salat både til aftensmad og frokost og det fungerer altså ret godt, skulle jeg hilse og sige ;-) Faktisk har jeg lavet en stor portion, som jeg har gemt i fryseren til de dage, hvor aftensmaden eller frokosten skal være nemt. Det giver et stort overskud i hverdagen herhjemme :-)
Blot et lille tip :-)
TUN FRIKADELLER
Du skal bruge:
- 2 dåser tun i vand
- 2 æg
- 1 skalotteløg
- 1 lille rødløg
- 2 fede hvidløg
- 2 dl finthakket persille
- 200 g creme fraiche 18 %
- 1 dl havregryn
- 1 tsk chilipulver
- Salt og peber
Bland alle ingredienserne sammen og rør godt rundt. Stil frikadellefarsen i køleskabet i 30 min. Kom lidt olie/smør på en pande. Form frikadellerne med en ske og steg frikadellerne til de er gyldne.
Spis dem evt. med en god salat eller som kolde på rugbrød!
VELBEKOMME!
Ingen kommentarer endnu