Sunday coffee date

Tundeller med kålsalat

 

Jeg holder mægtig meget af fisk. Ja faktisk elsker jeg fisk på alle mulige måder. Jeg synes det smager herligt og så er det jo en ekstra bonus at det også er sundt. Derfor tøvede jeg heller ikke et sekund, da jeg fik denne opskrift stukket i hånden. TUNDELLER! Amen jeg var allerede i vild jubel og en kende nervøs, da jeg aldrig har smagt det før – men var ellevild for at prøve dem ;-)

Opskriften er super nem og kræver ikke de helt store midler. Jeg valgte at tilsætte en sprød kålsalat til med en honning dressing. Super simpelt, enkelt og smagfuld ;-)

Opskriften kan enten bruges som en sund aftensmad eller som en lun frokost :-)

Jeg fik ca. 12 mellemstore deller ud af opskriften.

Opskriften finder du herunder.

Til 2 personer

Du skal bruge:

Frikadellefars

  • 2 dåser tun i vand
  • 2 æg
  • 2 skalotteløg
  • 2 fede hvidløg
  • 2 dl finthakket persille
  • 200 g creme fraiche 18 %
  • 1 dl rasp
  • Salt og peber

Kålsalat

  • 10 gulerødder
  • 1 porre
  • 1 kvart hvidkål
  • 1 spsk honning
  • 1 spsk dijonsennep
  • Salt og peber

Hæld vandet fra tunen. Kom den i en skål og rør æg, løg, hvidløg, persille. Kom gerne salt og peber i, efter smag. Tilsæt creme fraiche og rasp. Rør farsen godt sammen og stil den tildækket i køleskabet i en halv time.Skær hvidkål, porre og gulerødder i lange strimler. Brug evt. en god skræller for et hurtigere resultat. Bland honning, sennep og salt og peber og drys over kålsalaten. Rist salaten på en varm pande. Kom godt med fedtstof på en anden pande og steg frikadellerne til de har fået farve på begge sider.

Velbekomme!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday coffee date