Annoncering

About

Purple

Mit navn er Henriette og jeg blogger dagligt på www.bloggeronheels.dk.
Jeg er en 27 årig blogger der skriver om alt hvad jeg kan lide og bliver inspireret af. Jeg skriver bla. om mad, mode, personlig stil, min livsstil, bøger rejser, skønhed og filmanbefalinger. Selvfølgelig med et miks af god humor og løjerlige indslag.
Tak fordi I læser med, I gør bloggen til noget helt særligt! :-)

Adlinks:
Jeg reklamerer ofte for virksomheder via links, også kaldet afilliate links. Hvilket betyder at når du køber noget via mine links, så tjener jeg en lille sum penge. Dette er dog intet tvang og du kan sagtens shoppe tøjet udenom mine links. Dog reklamerer jeg kun for ting jeg synes der er relevant for bloggen og efter min egen personlige mening.

For sponsorater eller andre spørgsmål kan jeg kontaktes på mailen: henriettesblog@hotmail.dk

3 kommentarer

 • Maria Rask

  Er det din ægte hårfarve?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Jensen

   Hej Maria
   Jeg må nok tilstå at det ikke er min helt egen hårfarve :-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya Iversen

  Du har en god og læselig blog. Du har mange kreative ideer og nogle gode indlæg. Kan du måske skrive mere personlige indlæg, så vi kan lære dig bedre at kende?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Annoncering