Look of the day: Fleur

Look of the day: Blurry burgundy

art burgundy.1

Look of the day: Strik: Karen by simonsen, Skjorte: Pieces, Nederdel: Asos

Godaften søde læsere :-)
Jeg er kommet hjem fra min miniferie på Rømø – åh gud hvor var det skønt at holde et par dage fri i sommerhus. Jeg har spist is, spillet spil, læst bøger, solet mig, plasket i poolen, holdt tøsehygge, badet på den dejligeste strand og bare nydt den danske sommer. Man glemmer helt hvor hyggeligt en ferie i sommerhus, rent faktisk kan være. Men nu er jeg hjemme igen og derved også tilbage på bloggen. Ovenviste billede er taget i skovområdet omkring vores sommerhus på en sommeraften. :-)
Jeg vil smutte igen. Der venter en lidt køligere løbetur i aften, dejligt! :-)

God aften :-)

24 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Look of the day: Fleur